AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

Advies en Consultancy

De salarisadministrateur is niet langer meer alleen een verwerker van personeelsmutaties. We zien al langer de trend dat de salarisadministrateur in toenemende mate een salarisprofessional is die een adviesrol vervult. 

Daarnaast zijn onze ervaren consultants NIRPA geregistreerd waardoor wij met continue scholing onze kennis waarborgen. Wij zijn graag uw businesspartner in HR en SA gerelateerde zaken. Wij denken graag met u mee in de steeds veranderde wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale verzekeringsrecht, ontslagregelingen en -vergoedingen, loonbelastingrecht, in HR optimalisatie en arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met de controle van de pensioenafdrachten naar het PFZW. Ook hebben wij ervaring in complexe vraagstukken zoals bijvoorbeeld een arbeidsvoorwaardenharmonisatie door een fusie of overname. Of wat dacht u van het optimaliseren van de administratieve processen.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken. 

Gerelateerde klantverhalen