AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

AFAS CNTR

CNTR is door het team van AIMS Improve ontwikkeld en biedt de mogelijkheden om de software van AFAS en uw bedrijfsspecifieke applicatie te koppelen. Door gebruik te maken van een CNTR haalt u het maximale uit de software en optimaliseert u de samenwerking tussen de verschillende modules van AFAS.

Het grote voordeel van het platform van CNTR is dat u als gebruiker zelfstandig in staat bent om data uit AFAS te halen, te koppelen, te bewerken en daarna weer up te daten. Op deze wijze heeft u geen ontwikkelaar nodig en laat u de software van AFAS beter werken zonder te programmeren.

CNTR is een eenvoudige cloudtool die volledig is ontwikkeld om te koppelen voor AFAS Profit. Alle GetConnectoren en UpdateConnectoren zijn binnen CNTR aanwezig zodat alle processen steeds beter geautomatiseerd kunnen worden.

Door het gebruik van CNTR bespaart u kosten, zijn er minder handmatige handelingen en worden er minder fouten gemaakt. De kosten van CNTR zijn minimaal omdat deze tool door AIMS Improve zelf is ontwikkeld. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Gerelateerde klantverhalen