Het belang van perfecte ondersteuning voor AFAS-software

 

Bij AIMS Improve begrijpen we hoe belangrijk het is om AFAS-software volledig te benutten en hoe dit kan bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Onze medewerkers hebben een achtergrond in HR, Payroll en Finance. Later hebben zij zich bekwaamd in AFAS. Hierdoor zijn zij vertrouwd met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht bij de gebruiker.

AFAS Consultancy & Experts

AFAS advies en expertise van de Oude Meesters

Noem ons maar de ‘Oude Meesters’ of zoals AFAS doet de ‘Knuffelsenioren’. Met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar brengen onze medewerkers veel ervaring met zich mee. Ze hebben allemaal meerdere implementatierondes doorgemaakt, omschakelingen naar nieuwe ERP-software en wijzigingen in de werkwijze als gevolg daarvan. Ze weten waarover ze praten, waar hun kracht ligt en kennen hun beperkingen. Met onze AFAS ERP-consultants weet u wat u kunt verwachten: kwaliteit, ervaring en expertise. Het is dan ook geen wonder dat we trots zijn op het feit dat we een gecertificeerd dienstverlenend partner van AFAS zijn.

AIMS Improve levert de perfecte AFAS Consultant

Met deze Oude Meesters is echter nog iets bijzonders aan de hand. In tegenstelling tot de meeste AFAS experts zijn ze niet begonnen in de ICT en doorgegroeid naar AFAS. Het werkgebied van HRM, Payroll en Finance is voor hen bekend terrein. Onze medewerkers hebben met hun voeten in dezelfde modder gestaan als waar u nu staat. Vervolgens zijn ze 'key users' geweest en hebben ze de overstap gemaakt naar AFAS-consultant. Het kost hen geen moeite om te bedenken waarmee u te maken heeft en waar u tegenaan loopt. Ze hebben het zelf meegemaakt en spreken uw taal. Onze experts zijn daarnaast intern opgeleid om AFAS-advies op maat te geven dat aansluit bij uw wensen - van salarisadministratie tot bedrijfsstrategie.

Tijdelijk of structureel een AFAS expert inhuren

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van AFAS experts voor tijdelijke functies of projecten. AIMS Improve heeft hierin meer dan 25 jaar ervaring. Wij beschikken over een uitgebreide database en spreken dagelijks kandidaten met specifieke AFAS ervaring. Dit geldt voor key users van AFAS, maar ook Salarisadministrateurs, HR managers of adviseurs, Administrateurs, Controllers en Applicatiebeheerders. Wij zorgen voor een snelle match tussen de juiste kandidaat en uw opdracht.

AFAS efficiënt implementeren en gebruiken

AFAS-software kan in sommige gevallen complex zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven. We begrijpen dat je misschien geen toegewijde AFAS-expert in huis hebt of dat je voor een korte periode een extra handje nodig hebt. Onze consultants helpen u het AFAS-systeem te implementeren en/of te optimaliseren met minimale tot geen verstoring van uw workflow.

AFAS consultant inhuren? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een AFAS consultant? Of bent u benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)23 5519310 of door te mailen naar info@aimsimprove.nl.

Gerelateerde klantverhalen