Het belang van perfecte ondersteuning voor AFAS-software

 

Bij AIMS Improve begrijpen we hoe belangrijk het is om AFAS-software volledig te benutten en hoe dit kan bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Onze medewerkers hebben een achtergrond in HR, Payroll en Finance. Later hebben zij zich bekwaamd in AFAS. Hierdoor zijn zij vertrouwd met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht bij de gebruiker.

AFAS Consultancy & Experts

AFAS advies en expertise van de Oude Meesters

Noem ons maar de ‘Oude Meesters’ of zoals AFAS doet de ‘Knuffelsenioren’. Met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar brengen onze medewerkers veel ervaring met zich mee. Ze hebben allemaal meerdere implementatierondes doorgemaakt, omschakelingen naar nieuwe ERP-software en wijzigingen in de werkwijze als gevolg daarvan. Ze weten waarover ze praten, waar hun kracht ligt en kennen hun beperkingen. Met onze AFAS ERP-consultants weet u wat u kunt verwachten: kwaliteit, ervaring en expertise. Het is dan ook geen wonder dat we trots zijn op het feit dat we een gecertificeerd dienstverlenend partner van AFAS zijn.

AIMS Improve levert de perfecte AFAS Consultant

Met deze Oude Meesters is echter nog iets bijzonders aan de hand. In tegenstelling tot de meeste AFAS experts zijn ze niet begonnen in de ICT en doorgegroeid naar AFAS. Het werkgebied van HRM, Payroll en Finance is voor hen bekend terrein. Onze medewerkers hebben met hun voeten in dezelfde modder gestaan als waar u nu staat. Vervolgens zijn ze 'key users' geweest en hebben ze de overstap gemaakt naar AFAS-consultant. Het kost hen geen moeite om te bedenken waarmee u te maken heeft en waar u tegenaan loopt. Ze hebben het zelf meegemaakt en spreken uw taal. Onze experts zijn daarnaast intern opgeleid om AFAS-advies op maat te geven dat aansluit bij uw wensen - van salarisadministratie tot bedrijfsstrategie.

Tijdelijk of structureel een AFAS expert inhuren

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van AFAS experts voor tijdelijke functies of projecten. AIMS Improve heeft hierin meer dan 25 jaar ervaring. Wij beschikken over een uitgebreide database en spreken dagelijks kandidaten met specifieke AFAS ervaring. Dit geldt voor key users van AFAS, maar ook Salarisadministrateurs, HR managers of adviseurs, Administrateurs, Controllers en Applicatiebeheerders. Wij zorgen voor een snelle match tussen de juiste kandidaat en uw opdracht.

AFAS efficiënt implementeren en gebruiken

AFAS-software kan in sommige gevallen complex zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven. We begrijpen dat je misschien geen toegewijde AFAS-expert in huis hebt of dat je voor een korte periode een extra handje nodig hebt. Onze consultants helpen u het AFAS-systeem te implementeren en/of te optimaliseren met minimale tot geen verstoring van uw workflow.

AFAS consultant inhuren? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een AFAS consultant? Of bent u benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)23 5519310 of door te mailen naar info@aimsimprove.nl.

Veelgestelde vragen over AFAS consultancy


Wat onderscheidt de AFAS-consultants van AIMS Improve van andere AFAS-experts?

Onze route naar AFAS-expertise is ongebruikelijk vergeleken met anderen; wij zijn niet gestart in de ICT om vervolgens over te stappen op AFAS-consultancy. Onze consultants hebben een rijke achtergrond in HRM, Payroll en Finance. Zij hebben letterlijk in de schoenen gestaan van degenen die wij nu adviseren, eerst als 'key users' en later als AFAS-consultants. Deze directe ervaring stelt ons in staat om de uitdagingen en behoeften van onze klanten diepgaand te begrijpen. Wij leiden onze consultants intern op om advies te bieden dat naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften, van salarisadministratie tot strategische bedrijfsvoering.


Kan ik bij AIMS Improve structureel een AFAS-expert inhuren?

Zeker! Wij zijn ervaren in het koppelen van AFAS-experts aan zowel tijdelijke opdrachten als langdurige projecten. Dankzij onze uitgebreide database en dagelijkse interacties met kandidaten die over gespecialiseerde AFAS-kennis beschikken, zijn wij in staat om snel de ideale match voor jouw project te vinden. Onze expertise in dit domein verzekert dat we een consultant kunnen bieden die perfect bij jouw unieke situatie past. 

Gerelateerde klantverhalen