Perfecte ondersteuning op het gebied van AFAS

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

AFAS Consultancy & Experts

AFAS Expertise van de Oude Meesters

Noem ons maar de ‘Oude Meesters’ of zoals AFAS doet de ‘Knuffelsenioren’. Met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar brengen onze medewerkers veel ervaring met zich mee. Ze hebben stuk voor stuk meerdere implementatierondes meegemaakt. Omschakelingen naar nieuwe ERP-software. En wijzigingen in de werkwijze vanwege deze veranderingen. Ze weten waar ze over praten, waar hun kracht ligt en kennen hun beperkingen. Met onze AFAS ERP-consultants weet u wat u krijgt: kwaliteit, ervaring en expertise.

AIMS Improve levert de perfecte AFAS Consultant

Met deze Oude Meesters is echter nog iets bijzonders aan de hand. Onze medewerkers zijn niet, zoals de meeste AFAS experts, begonnen in de ICT en doorgegroeid naar AFAS. Het werkveld van HRM, Payroll en Finance is bekend terrein. Onze medewerkers hebben met hun voeten in dezelfde modder gestaan als waar u nu staat. Vervolgens zijn zij ‘key users’ geweest en hebben toen de overstap naar AFAS-consultant gemaakt. Het kost ze geen moeite te bedenken waar u mee te maken heeft en waar u tegenaan loopt. Zij hebben het zelf meegemaakt en spreken uw taal.

Tijdelijk of structureel een AFAS expert inhuren

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van AFAS experts voor tijdelijke functies of projecten. AIMS Improve heeft hierin meer dan 25 jaar ervaring. Wij beschikken over een uitgebreide database en spreken dagelijks kandidaten met specifieke AFAS ervaring. Dit geldt voor key users van AFAS, maar ook Salarisadministrateurs, HR managers of adviseurs, Administrateurs, Controllers en Applicatiebeheerders. Wij zorgen voor een snelle match tussen de juiste kandidaat en uw opdracht.

AFAS consultant inhuren? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een AFAS consultant? Of bent u benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)23 5519310 of door te mailen naar info@aimsimprove.nl.

Gerelateerde klantverhalen