Perfecte ondersteuning op het gebied van AFAS

 

Bij AIMS Improve begrijpen we het belang van het volledig benutten van AFAS-software en hoe dit uw bedrijfsprocessen kan verbeteren. Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

AFAS Consultancy & Experts

AFAS advies en expertise van de Oude Meesters

Noem ons maar de ‘Oude Meesters’ of zoals AFAS doet de ‘Knuffelsenioren’. Met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar brengen onze medewerkers veel ervaring met zich mee. Ze hebben stuk voor stuk meerdere implementatierondes meegemaakt. Omschakelingen naar nieuwe ERP-software. En wijzigingen in de werkwijze vanwege deze veranderingen. Ze weten waar ze over praten, waar hun kracht ligt en kennen hun beperkingen. Met onze AFAS ERP-consultants weet u wat u krijgt: kwaliteit, ervaring en expertise. 

AIMS Improve levert de perfecte AFAS Consultant

Met deze Oude Meesters is echter nog iets bijzonders aan de hand. Onze medewerkers zijn niet, zoals de meeste AFAS experts, begonnen in de ICT en doorgegroeid naar AFAS. Het werkveld van HRM, Payroll en Finance is bekend terrein. Onze medewerkers hebben met hun voeten in dezelfde modder gestaan als waar u nu staat. Vervolgens zijn zij ‘key users’ geweest en hebben toen de overstap naar AFAS-consultant gemaakt. Het kost ze geen moeite te bedenken waar u mee te maken heeft en waar u tegenaan loopt. Zij hebben het zelf meegemaakt en spreken uw taal. Onze experts zijn daarnaast intern opgeleid om AFAS-advies op maat te geven dat aansluit bij uw wensen - van salarisadministratie tot bedrijfsstrategie.

Tijdelijk of structureel een AFAS expert inhuren

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van AFAS experts voor tijdelijke functies of projecten. AIMS Improve heeft hierin meer dan 25 jaar ervaring. Wij beschikken over een uitgebreide database en spreken dagelijks kandidaten met specifieke AFAS ervaring. Dit geldt voor key users van AFAS, maar ook Salarisadministrateurs, HR managers of adviseurs, Administrateurs, Controllers en Applicatiebeheerders. Wij zorgen voor een snelle match tussen de juiste kandidaat en uw opdracht.

AFAS efficiënt implementeren en gebruiken

AFAS-software kan in sommige gevallen complex zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven. We begrijpen dat je misschien geen toegewijde AFAS-expert in huis hebt of dat je voor een korte periode een extra handje nodig hebt. Onze consultants helpen u het AFAS-systeem te implementeren en/of te optimaliseren met minimale tot geen verstoring van uw workflow.

AFAS consultant inhuren? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een AFAS consultant? Of bent u benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)23 5519310 of door te mailen naar info@aimsimprove.nl.

Gerelateerde klantverhalen