AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

AIMS verzorgt iedere koppeling met AFAS 

AIMS Connect is het platform en onze cloud-oplossing waarmee wij koppelingen ontwikkelen tussen AFAS en externe softwarepakketten en systemen.

Het AIMS Connect platform richt zich specifiek op de software van AFAS Profit en hiermee kunnen wij elke mogelijke koppeling ontwikkelen met een zeer korte doorlooptijd. Ons platform is direct geïntegreerd met AFAS door middel van Get- en UpdateConnectoren.

Wij hebben al veel koppelingen gemaakt op ons AIMS Connect platform. Denk hierbij aan realtime verbindingen tussen ATS-systemen, boekhoudpakketten, urenregistratiesystemen, maar ook data-analyse tools zoals Power Bi. Ons platform en cloud-oplossing is een veilige en vooral efficiënte alles-in-een oplossing voor het volledig integreren en automatiseren van processen en softwarepakketten. Het AIMS Connect platform helpt u om tijd en kosten te besparen door de automatisering van handmatige processen binnen uw bedrijf.

Standaardoplossingen om AFAS te koppelen aan uw applicatie

Er zijn veel goede standaardoplossingen om AFAS realtime te koppelen aan uw branchespecifieke applicatie. Wij hebben bijvoorbeeld de volgende koppelingen gerealiseerd met AFAS: 

Planon, HR-Office, OTYS, Homerun, SAP Succesfactors, Regicare, YesPlan, Mollie, Twinfield, Topdesk, Timetell, Kidsvision, Nanny, Workday, Flexkids, Magento, Mailchimp, Nedap, go2UBL (scan en herken 2.0), Koppelingen AFAS Profit (diverse webshops), AFAS InSite met Outlook & diverse dashboards in Power BI. 

Bent u op zoek naar een specifieke AFAS koppeling? Wij maken hem!  

Wilt u extra informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op! Wij nemen u graag mee in de mogelijke koppelingen en oplossingen die we kunnen bieden.

Gerelateerde klantverhalen