AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

Back-up/Continuïteitsborging

Valt u salarisadministrateur uit door ziekte, vakantie of andere redenen. Kies dan voor de back-up salarisservice van AIMS Improve.

Onderdeel van de back-up salarisservice is dat wij minimaal 1 dag per kwartaal op locatie langskomen om de continuïteit van uw salarisadministratie te borgen. Samen met uw salarisadministrateur nemen wij de vragen door en controleren wij de verwerking van de salarissen van de afgelopen periode.

Op deze wijze heeft u de zekerheid dat als uw salarisadministrateur uitvalt de medewerkers van AIMS Improve direct de verwerking van de salarissen kunnen overnemen. Op deze wijze is een vangnet geregeld voor uw primaire proces.

Wij bieden deze service al een aantal jaren aan en zien de meerwaarde hiervan terug bij onze klanten. U kunt periodiek sparren met een van onze deskundige experts en u houdt toch de touwtjes in handen maar wel met een gedegen back-up als de situatie zich ineens voordoet.

De mensen van AIMS Improve komen vanuit uw vakgebied en hebben zich daarna gespecialiseerd in AFAS. Zij weten waar u als gebruiker tegen aanloopt en hoe de processen in elkaar zitten. Onze medewerkers zijn NIRPA gecertificeerd en zijn op de hoogte van alle laatste wet- en regelgeving op het salarisvlak. 

Wilt u meer van ons weten? 

Gerelateerde klantverhalen