AFAS KOPPELINGEN 


Gebruikt uw organisatie andere softwareproducten en legt u daardoor dezelfde gegevens op meerdere plekken vast? Wilt u de kans op fouten en veel verloren tijd sterk reduceren?

Wij beschikken over vele unieke standaardkoppelingen waardoor AFAS realtime gekoppeld kan worden aan uw branche-specifieke applicatie.


Een aantal standaardoplossingen die nader zijn uitgewerkt: Kidvision, Nanny, Workaday, Flexkids, Magemento, Mailchimp, Nedap.


Neem voor meer informatie over koppelingen of andere applicaties contact met ons op via:

info@aimsimprove.nl  |   023 551 9310


AFAS KOPPELINGEN

Go2UBL (scan en herken 2.0)

Wilt u een snelle oplossing ten aanzien van de mogelijkheden van “scan en herken” van al uw facturen, maar bent u bang voor hoge implementatiekosten, vaste maandelijkse kosten, een lang traject en het zoveel mislukte ICT-project?

AIMS Improve is implementatiepartner van GO2UBL en garandeert u geen implementatiekosten, geen vaste maandelijkse kosten, implementatietijd van 24 uur, een check op dubbele facturen en spookfacturen, en de juiste inschrijving van de KvK van uw leverancier.

Koppeling AFAS Profit met uw webshop

Heeft u een webshop, maar worden gegevens van uw klanten in meerdere systemen vastgelegd, is er nog steeds sprake van vele handmatige koppelingen, ontbreekt intern de juiste kennis en zijn de kosten van de koppeling erg hoog en het resultaat onzeker?

AIMS Improve heeft een standaardkoppeling waarmee de data van uw webshop en AFAS Profit automatisch met elkaar worden gesynchroniseerd. Door het inrichten van de koppeling verhoogt u de efficiency van uw bedrijfsvoering. De voorraad wordt automatisch aangepast in Profit en uw webshop. Ook worden uw verkooporders realtime ingevoerd en worden nieuwe kanten van de webshop automatisch aangemaakt in Profit.

CRM Portal

Vinden de rapportages van het accountmanagement in Excel plaats of zijn onjuist onvolledig en worden deze niet dagelijks bijgewerkt? Is er geen duidelijke werkwijze waardoor het inzicht van de verkoopacties ontbreekt?

AIMS Improve heeft een standaard CRM-Portal ontwikkeld voor AFAS Insite met volledige koppeling met Outlook. U heeft op een pagina overzicht van alle uitstaande verkoopacties, te plegen telefoontjes, forecast, relatiebeheer, openstaande posten en overzicht van de offertes. Het bijhouden en opvolgen van de acties m.b.v. van de verkoopacties is zo een fluitje van een cent voor uw accountmanagers. Contact

AIMS IMPROVE
Tingietersweg 2
2031 ES Haarlem

E-mail
info@aimsimprove.nl

Telefoonnummer
+31 (0)23 5519310

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur.

Contact


AIMS IMPROVE

Tingietersweg 2

2031 ES Haarlem

Email

info@aimsimprove.nl

Telefoonnummer

+31 (0)23 5519310


Telefonische bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.


Disclaimer | Privacy statement