AFAS CONSULTANCY EN AFAS EXPERTS

 

U heeft behoefte aan tijdelijke of structurele capaciteit binnen uw organisatie. Het vinden van een medewerker met de juiste competenties en kennis van AFAS is een tijdrovend proces. AIMS Improve helpt u aan een specialist met kwaliteit en ervaring. 

AFAS CONSULTANCY EN AFAS EXPERTS

Expertise van de Oude Meesters

Noem ons maar de ‘Oude Meesters’ of zoals AFAS doet de ‘Knuffelsenioren’. Want ja, wij zijn niet meer de jongste. Met een gemiddelde leeftijd van 49 jaar brengen onze medewerkers veel ervaring met zich mee. Ze hebben stuk voor stuk meerdere implementatierondes meegemaakt. Omschakelingen naar nieuwe ERP-software. En wijzigingen in de werkwijze vanwege deze veranderingen. Ze weten waar ze over praten, waar hun kracht ligt en kennen hun beperkingen. Met onze AFAS consultants weet u wat u krijgt: kwaliteit, ervaring en expertise.

Met deze Oude Meesters is echter nog iets bijzonders aan de hand. Onze medewerkers zijn niet, zoals de meeste AFAS-experts, begonnen in de ICT en doorgegroeid naar AFAS. Het werkveld van HRM, Payroll en Finance is bekend terrein. Onze medewerkers hebben met hun voeten in dezelfde modder gestaan als waar u nu staat. Vervolgens zijn zij ‘key users’ geweest en hebben toen de overstap naar AFAS-consultant gemaakt. Het kost ze geen moeite te bedenken waar u mee te maken heeft en waar u tegenaan loopt. Zij hebben het zelf meegemaakt en spreken uw taal.

Tijdelijk of structureel een AFAS Specialist inhuren

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van AFAS professionals voor tijdelijke functies of projecten. AIMS Improve heeft hierin meer dan 25 jaar ervaring. Wij beschikken over een uitgebreide database en spreken dagelijks kandidaten met specifieke AFAS ervaring. Dit geldt voor key users van AFAS, maar ook Salarisadministrateurs, HR managers of adviseurs, Administrateurs, Controllers en Applicatiebeheerders. Wij zorgen voor een snelle match tussen de juiste kandidaat en uw opdracht.

Contact

AIMS IMPROVE
Tingietersweg 2
2031 ES Haarlem

E-mail
info@aimsimprove.nl

Telefoonnummer

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur.

Contact


AIMS IMPROVE

Tingietersweg 2

2031 ES Haarlem
 

Email

info@aimsimprove.nl
 

Telefoonnummer

 

 

Telefonische bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.

 

 

 Disclaimer | Privacy statement