Een AFAS Payroll specialist inzetten

 

AFAS payroll specialisten van AIMS Improve optimaliseren uw salarisadministratie, waardoor u tijd en geld bespaart. Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

Ondersteuning met AFAS Payroll

Uw onderneming is van een zodanige grootte dat u zelf een of meerdere salarisadministrateurs in dienst heeft. Maar wat als uw organisatie snel groeit of een van de salarisadministrateurs voor langere tijd uitvalt door bijvoorbeeld ziekte?

AIMS Improve beschikt over salarisadministrateurs en PSA professionals, met een ruime ervaring in het vakgebied en kennis van AFAS, die direct inzetbaar zijn en uw salarisadministrateur kunnen vervangen.

Optimalisatie en automatisering van uw salarisadministratie

Niet alleen bij groei of uitval kunt u gebruik maken van onze professionals. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat medewerkers die de personeels- en salarisadministratie verwerken in AFAS vaak niet toekomen aan de volgende taken: 

  • Het verbeteren van de bestaande functionaliteiten van AFAS waardoor veel processen nog handmatig uitgevoerd worden.
  • Het bijhouden van de nieuwe releases en functionaliteiten van AFAS.
  • Het optimaliseren en automatiseren van de administratieve processen.
  • Het beantwoorden van AFAS- of vakinhoudelijk gerelateerde vragen van gebruikers.

Ook in bovenstaande situatie kunt u gebruik maken van onze AFAS payroll specialisten. Zij zijn afkomstig uit het vakgebied en hebben zich daarna verdiept in AFAS. Onze medewerkers zijn NIRPA gecertificeerd en zijn zodoende op de hoogte van alle laatste wet- en regelgeving op het salarisvlak. Op deze wijze kunnen uw medewerkers vragen stellen aan onze payroll specialisten. De AFAS payroll specialisten van AIMS Improve hebben ruime ervaring met AFAS payroll en zijn experts in het automatiseren van administratieve processen.

Zekerheid, kwaliteit en continuïteit gecombineerd met efficiënte processen en altijd up-to-date managementinformatie?

Samen bepalen we welke vorm van ondersteuning het beste bij uw situatie past. Zo kunt u AIMS Improve optimaal inzetten om uw salarisadministratie in AFAS te optimaliseren en te automatiseren. Schakel een AFAS payroll specialist in door hieronder een offerte aan te vragen of door contact met ons op te nemen.

Gerelateerde klantverhalen