UW HELPDESK VOOR FISCALE AANGIFTES

 

Onze medewerkers komen uit het vakgebied HR, Payroll & Finance en zijn daarnaast gespecialiseerd in de software van AFAS. Schakel daarom de helpdesk van AIMS Improve in voor al uw fiscale aangiftes.

Fiscale aangifte voor AFAS gebruikers

Van belastingaangifte tot Estate planning

De belastingaangifte, uw schrik, onze hobby. Of u nu ondernemer of particulier bent. Het is een aangenaam gevoel te weten dat u niet meer belasting betaalt dan strikt noodzakelijk is. Samen met u verdiepen wij ons in uw fiscale omstandigheden om u adequaat van dienst te zijn. 

Veel hangt met elkaar samen. Uw inkomen, uw vermogen, uw toeslagen.  Het is de kunst – en onze kracht – om alle gegevens zó te verwerken dat het u onderaan de streep de meest gunstige uitkomst oplevert. Om dit nog effectiever te doen, werken wij met de software van AFAS.  

AFAS is marktleider in het fiscale domein en wordt door alle grootste accountskantoren van Nederland gebruikt maar is in samenwerking met AIMS Improve ook gewoon beschikbaar voor u.  Een online platform voor belastingaangiften. Toegankelijk voor u, beveiligd tegen indringers. In het klantportal van AFAS wordt alle communicatie direct vastgelegd en zijn de aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting of omzetbelasting en overige documenten voor u beschikbaar. Op deze wijze houden we samen volledig inzicht in uw zakelijke en persoonlijke situatie. 

Voor een goed fiscaal advies blijven we steeds alert op de laatste wet- en regelgeving. AIMS Improve verzorgd graag de samenstelling en afhandeling van de belastingaangiftes. Wij maken complexe fiscale aangiften en adviezen helder voor u.

Estate planning

Het bespreken van de fiscale aangifte leidt vaak tot vragen over het beschikbaar stellen van vermogen aan kinderen, partners of andere familieleden. 

Onderwerpen die vaak tijdens het bespreken van de aangifte aan de orde komen zijn: 

  • het schenken of erven van vermogen;
  • gebruiken van de overwaarde van uw huis; 
  • verkoop of aankoop van de onderneming ; 
  • bedrijfsopvolging intern of extern.

Het vraagt om een goede vermogens- en successieplanning waarin de juridische, fiscale en economische aspecten samenkomen. Wij werken nauw samen met Jager & Stuijt, een gerenommeerd notariskantoor gespecialiseerd in Estate planning. 

Gerelateerde klantverhalen