AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

Jaarrekening opstellen met de software van AFAS

In onze visie mag een jaarrekening net als een factuur geen verrassing voor u zijn. Als u samenwerkt met AIMS Improve dan zijn de cijfers van voorgaand jaar meerdere malen met u besproken. Er is structureel overleg met u over de actuele cijfers en de verwachtingen voor de komende periode middels onze ABC-Tool (AIMS Business in Control).  

De combinatie van AFAS en onze ABC-Tool betekent dat u tussentijds inzicht heeft door middel van realtime Dashboards en andere (management)rapportages. De dashboards geven ook voor non-financials een verhelderd inzicht waardoor de koers voor de komende jaren kan worden bepaald. 

De jaarrekening wordt opgesteld voor de fiscale aangiften, Kamer van Koophandel en de bank om formeel vast te stellen dat u als ondernemer heeft voldaan aan de wettelijk eisen van de financiële verslaglegging. 

Onze samenwerking is een continue proces om u als ondernemer te ondersteunen voor uw plannen in de toekomst en structureel inzicht te geven in de financiële status van uw bedrijf. 

Jaarrekeningen en overige assurance verwante opdrachten

Dankzij onze expertise op het gebied van administratie en regelgeving, de ondersteunende software van AFAS, ons ICT-bedrijf en het feit dat wij de administratie continu up-to-date houden was het samenstellen van de jaarrekening nog nooit zo eenvoudig. 

Onze werkwijze

Zodra we gaan samenwerken, analyseren we eerst hoe u op dit moment uw financiële en administratieve informatie verwerkt. 

Veel van onze nieuwe relaties staan versteld van de innovatieve oplossingen waarmee we efficiënt standaard administratieve handelingen automatiseren. Als uw en onze systemen eenmaal op elkaar zijn afgestemd verlopen alle verplichtingen en officiële verslagleggingen soepel en efficiënt. Veel belangrijker is hoe inzichtelijk we alle financiële en bedrijfsmatige informatie voor u kunnen maken. Middel de ABC-Tool creëren we diepgaande overzichten en prognoses waar u op kunt sturen. We helpen u bij snijden in kosten, investeren, krimpen of groeien. Zo staan we aan de basis van uw strategische keuzes en staat u er nooit alleen voor. 

Gerelateerde klantverhalen