AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

MKB-Dashboard

Online ABC-Tool (AIMS Business in Control)

De administratie is voor u als ondernemer steeds meer een kwestie van online invoeren en controleren. U heeft continu inzicht in uw onderneming en de aandachtspunten van uw bedrijfsvoering.  

Zodra we gaan samenwerken, analyseren we eerst hoe u op dit moment uw financiële en administratieve informatie verwerkt. Als uw en onze systemen eenmaal op elkaar zijn afgestemd, verlopen alle verplichtingen en officiële verslagleggingen soepel en efficiënt. Veel belangrijker is hoe inzichtelijk we alle financiële en bedrijfsmatige informatie voor u kunnen maken.  

Middels de ABC-Tool creëren we diepgaande overzichten en prognoses waar u op kunt sturen. We helpen u snijden in kosten, investeren, krimpen of groeien. Zo staan we aan de basis van uw strategische keuzes en staat u er nooit alleen voor. 

Een digitale gereedschapskist 

De online dienstverlening van AIMS Improve is behoorlijk geavanceerd. Veel van onze nieuwe relaties staan versteld van de innovatieve oplossingen waarmee we efficiënt standaard administratieve handelingen automatiseren.  

Dit komt nooit in plaats van persoonlijk contact. Het is juist een verrijking daarvan. Automatisering en samenwerken via internet stellen ons in staat om de relatie hechter te maken. We kunnen intensief samenwerken zonder steeds bij elkaar te komen. De overlegmomenten die we wél nog hebben, worden daardoor alleen maar waardevoller. Met de Online ABC-Tool van AIMS Improve heeft u via ons klantportal altijd toegang tot een heel pakket handige administratieve programma’s en rapportagetools.  

U kunt online boekhouden met AFAS Profit en werken met go2UBL, het scanprogramma dat documenten herkent en op de juiste plaats opbergt. Verder zijn ook bankkoppeling en digitale facturatie in het systeem geïntegreerd. En natuurlijk gaat ook de loonadministratie online met het zeer populaire en gebruiksvriendelijke systeem van AFAS SB+.

Bij dit alles werken wij parallel met u mee. Wij hebben toegang tot uw digitale dossiers en kunnen dus altijd 'live' ondersteuning bieden. 

Actuele kennis is macht 

Het mooie van ons klantportal is dat u altijd en overal kunt inloggen om uw administratie te bekijken. Onze ABC-Tool (AIMS Business Control) helpt u vervolgens om beslissingen te nemen op basis van uw actuele administratie. U beschikt onder andere over:

  • Financiële Dashboards 
  • HR-Dashboard 
  • Sales Dashboard 
  • MKB-Dashboard waarbij u onder andere de voortgang van de verwerking van uw administratie kunt volgen 

Zo houdt u grip op uw onderneming en kunt u zelf per app op uw mobiel beschikken over actuele informatie over omzet, ontvangen betalingen, kosten maar ook ziekteverzuim, urenrapportages en inzicht in uw brutomarge. 

Gegevens uitwisselen 

Vrijwel alle commerciële dienstverleners en officiële instellingen bieden tegenwoordig de mogelijkheid digitaal gegevens uit te wisselen. Vanuit de software van AFAS communiceert u met onder meer de Belastingdienst, uw bank en natuurlijk uw accountant bij AIMS Improve. Bent u specifiek op zoek naar een HR Dashboard? Bekijk dan onze pagina HR Dashboard voor AFAS gebruikers.

Gerelateerde klantverhalen