AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

Omzetbelasting

De aangifte omzetbelasting is voor veel ondernemers in het MKB of zelfstandigen altijd weer een stressvol moment. Eerlijk is eerlijk, voor de meeste ondernemers is dat het moment dat de administratie in 1x achteraf wordt bijgewerkt. 

Deze tijd kunt u wel beter besteden!

Met de ondersteuning van de software van AIMS Improve kunt u dagelijks de facturen scannen, gemakkelijk facturen maken voor uw klanten en worden de bankafschriften automatisch verwerkt. Allemaal in één systeem. U beschikt dan altijd over realtime informatie van uw onderneming.
De aangifte omzetbelasting is dan geen stressmoment meer. Het is een moment waarop wij de controle doen van uw administratie en dan voor u de aangifte omzetbelasting verzorgen.

U krijgt van ons dan een bericht welk bedrag u dient te betalen aan omzetbelasting of terug heeft te vorderen. Op deze wijze is de aangifte omzetbelasting een moment van bezinning om te kijken waar uw onderneming staat.

Gerelateerde klantverhalen