AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

Outsourcing van uw AFAS salarisadministratie

Uw onderneming is van een zodanige grootte dat de salarisadministratie wordt verwerkt in uw eigen omgeving van AFAS. Uw salarisadministratie is afhankelijk van één functionaris en kwetsbaar bij uitval, ziekte, vakantie of uitdiensttreding.

Een nieuwe salarisadministrateur werven met de juiste kennis van AFAS is in deze arbeidsmarkt een lastige opgave. Het is een bekend vraagstuk voor veel organisaties die op zoek zijn naar continuïteit van de bezetting van de salarisadministratie, bestaande processen willen verbeteren en gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten van AFAS.

Komt deze situatie u bekend voor? Kies dan voor outsourcing van uw salarisadministratie

Wij nemen graag structureel de verwerking van de salarissen van u over. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis van het vak en de software van AFAS. Dit betekent dat uw organisatie de bestaande processen kan optimalieren en gebruik kan maken van de nieuwste functionaliteiten. 

Dit doen we graag persoonlijk met een vast contactpersoon die regelmatig op locatie de salarissen verwerkt. In onze visie is dit de beste manier om uw organisatie beter te leren kennen en in te spelen op uw behoefte en veranderingen. 

Op deze wijze beschikt uw organisatie over:

  • continuïteit van de verwerking van de salarissen;
  • optimaal gebruik van de bestaande en nieuwe functionaliteiten;
  • kennis van payroll specialisten die aangesloten zijn bij het NIPRA.

De mensen van AIMS Improve komen vanuit het vakgebied en hebben zich daarna gespecialiseerd in AFAS. Onze medewerkers zijn NIRPA gecertificeerd en zijn zodoende op de hoogte van alle laatste wet- en regelgeving op het salarisvlak.  

Met outsourcing van de salarisadministratie van AIMS Improve heeft u organisatie de zekerheid, kwaliteit gecombineerd met efficiënte processen en de juiste managementinformatie.

Gerelateerde klantverhalen