UW PARTNER VOOR HR ADMINISTRATIE

 

AIMS Improve is de eerste keuze voor bedrijven die hun HR-processen willen stroomlijnen en optimaliseren. Met onze expertise op het gebied van personeelsadministratie en expertise in AFAS software is AIMS Improve de perfecte partner voor u.

AFAS Personeelsadministratie en HR-Diensten

Heeft u geen volledige HR-afdeling nodig of niet de resources beschikbaar maar wilt u wel u personeelszaken goed regelen? Dan is AIMS Improve uw volwaardige HR partner. Bij ons kunt u een deel óf uw volledige personeelsadministratie uitbesteden. Samen met u kijken we graag naar een geschikt pakket.

Professionele HR Ondersteuning voor elke organisatie 

Naast de verwerking van de salarisadministratie bestaat de HR-ondersteuning onder andere uit:

  • het bieden van ondersteuning bij aanname van medewerkers;
  • het aanleggen van personeelsdossiers;
  • het opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • verzuimmanagement;
  • bijhouden van verlof;
  • beheer van verzekeringen en pensioenregelingen;
  • het beëindigen van een dienstverband.

De perfecte HR-partner voor de software van AFAS

In AIMS Improve vindt u een betrouwbare partner die met de software van AFAS ervoor zorgt dat uw HR administratie en processen optimaal geautomatiseerd worden.
Het uitbesteden van de personeelsadministratie zorgt voor continuïteit in uw HR-processen zodat u uw tijd kunt besteden aan taken binnen uw organisatie. Dankzij jarenlange ervaring binnen de vakgebieden HR, Payroll en Finance én het eigen maken van de software van AFAS, mogen wij ons met recht een echte AFAS HR-expert noemen.

Dashboard en Rapportage

Wanneer u de personeelsadministratie uitbesteedt aan AIMS Improve, houdt u inzicht in de personeelsgegevens en krijgt u de beschikking over ons standaard HR-dashboard. Het dashboard is onder andere beschikbaar op uw mobiel zodat u altijd inzicht heeft in de belangrijkste KPI’s van uw onderneming. 

Gerelateerde klantverhalen