DETACHERING EN INTERIM MANAGEMENT


Heeft u behoefte aan tijdelijke of structurele capaciteit binnen uw organisatie? Maar is het vinden van de juiste medewerker met de juiste competenties en kennis van AFAS een tijdrovend proces?

Specialist in bemiddeling AFAS Professionals


Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van AFAS Professionals voor zowel vaste als tijdelijke functies. Als fan en supporter van de software van AFAS heeft AIMS Improve in 2017 besloten om uitsluitend opdrachtgevers te ondersteunen die werken met AFAS. Dit geldt dus ook voor het detacheren van key-users van AFAS zoals een administrateur, (business)controller,  salarisadministrateur,  HR professionals en applicatiebeheerders.

Wij zijn hiermee de 1ste organisatie die deze stap heeft gezet!

We staan voor kwaliteit!


Onze medewerkers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de recruitment markt en staan voor kwaliteit. De rode draad van onze dienstverlening is transparantie en direct contact met de kandidaat en klant over de voortgang en de mogelijkheden.

Naast onze uitgebreide database spreken wij elke dag weer nieuwe en bekende kandidaten en klanten. Hierdoor weten wij wat er speelt in de markt en zijn we in staat om snel te schakelen. Soms is nee ook een antwoord.AIMS IMPROVE

Tingietersweg 2 | 2031 ES Haarlem
info@aimsimprove.nl
+31 (0)23 5519310