AFAS PRODUCTEN EN KOPPELINGEN

 

Heeft uw organisatie (recentelijk) de software van AFAS geïmplementeerd, maar denkt u meer rendement te kunnen halen uit de software? Zijn de nieuwe functionaliteiten of best-practices niet beschikbaar voor uw versie van AFAS?

Go2UBL (scan en herken 2.0)


Wilt u een snelle oplossing ten aanzien van de mogelijkheden van “scan en herken” van al uw facturen. Maar bent u bang voor hoge implementatiekosten, vaste maandelijkse kosten, een lang traject en een het zoveel mislukte ICT-project?) AIMS Improve is implementatiepartner van GO2UBL en garandeert u geen implementatiekosten, geen vaste maandelijkse kosten, implementatietijd van 24 uur, een check op dubbele facturen en spookfacturen en de juiste inschrijving van de KvK van uw leverancier.

Koppeling AFAS Profit met uw webshop


Heeft u een webshop maar worden gegevens van uw klanten in meerdere systemen vastgelegd, is er nog steeds sprake van vele handmatige koppelingen, ontbreekt intern de juiste kennis en zijn de kosten van de koppeling erg hoog en het resultaat onzeker? AIMS Improve heeft een standaardkoppeling waarmee de data van uw webshop en AFAS Profit automatisch met elkaar worden gesynchroniseerd. Door het inrichten van de koppeling verhoogt u de efficiency van uw bedrijfsvoering. De voorraad wordt automatisch aangepast in Profit en uw webshop. Ook worden uw verkooporders realtime ingevoerd en worden nieuwe kanten van de webshop automatisch aangemaakt in Profit.

CRM Portal


Vinden de rapportages van het accountmanagement in Excel plaats of zijn onjuist onvolledig en worden deze niet dagelijks bijgewerkt? Is er geen duidelijke werkwijze waardoor het inzicht van de verkoopacties ontbreekt? AIMS Improve heeft een standaard CRM Portal ontwikkelt voor AFAS Insite met volledige koppeling met outlook. U heeft op een pagina overzicht van alle uitstaande verkoopacties, te plegen telefoontjes, forecast, relatiebeheer, openstaande posten en overzicht van de offertes. Het bijhouden en opvolgen van de acties m.b.v. van de verkoopacties is zo een fluitje van een cent voor uw accountmanagers. Indien u meer wilt weten over het verbeteren van uw CRM door middel van ons product neem dan gerust contact met ons op.

AIMS IMPROVE

Tingietersweg 2 | 2031 ES Haarlem
info@aimsimprove.nl
+31 (0)23 5519310