HET VERHAAL VAN...


Randy Gout: "Door de ervaring uit de accountancy gaat mijn kennis verder dan de processen van ERP en kan ik klanten beter ondersteunen."

RANDY GOUT

Een Benjamin bij AIMS Improve! (Nog geen 35? Dan noemen wij je jong!) Randy Gout is sinds 2018 werkzaam voor ons. Hij is een van onze jongste medewerkers en vertelt over zijn ervaringen. 

Waarom wilde je bij AIMS Improve werken?

Komend vanuit de accountancy leerde ik Robert-Jan (voormalig directeur AIMS Improve) kennen bij een gemeenschappelijke opdrachtgever waar we samen invulling gaven aan business controlling. 

Toen we daar overstapte op AFAS Software, hebben we samen de hele implementatie gedaan. Beiden waren we zo enthousiast over en bedreven geworden in AFAS software, dat geen uitdaging ons te gek was. Toen AIMS Improve de keuze maakte om zich volledig op AFAS Software te gaan richten, voelde de overstap dan ook als een logisch gevolg.

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen AIMS Improve?

Mijn 100% inzet voor klanten en collega’s. Daarnaast is AFAS Software zo uitgebreid dat het onmogelijk is om alle mogelijkheden zelf te kennen. Mijn kennis bevindt zich voornamelijk op het ERP-gedeelte van AFAS, daar waar veel van mijn collega’s zich gespecialiseerd hebben in HR/Payroll. Hierdoor heb ik voor AIMS Improve het web van de kennis van AFAS weer een stukje groter en steviger kunnen maken. De grote kracht van AIMS Improve is dat de kennis steeds groter wordt. Als klant profiteer je dus optimaal hiervan wanneer één van mijn collega’s of ik over de vloer kom.   

Wat heeft AIMS Improve jou te bieden?

Allereerst een betrokken en goede werkgever. Toen ik nog geen week in dienst was, kreeg ik te horen dat mijn broer nog maar een paar dagen te leven had. Ik kreeg alle tijd en vrijheid hieromtrent, wat mij enorm geholpen heeft in het hele proces. 

Daarnaast een leuke, gevarieerde en hechte groep collega’s met enorm veel kennis op alle vlakken. Ondanks dat je elkaar niet dagelijks ziet, maar wel regelmatig spreekt, voelt het als een warm nest. Ook leer je zo ontzettend veel van elkaar en krijg je van AIMS Improve ook alle kansen om die kennis uit te breiden.