AIMS IMPROVE UW AFAS PARTNER

 

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

AFAS salarisadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie is een goede keuze voor een onderneming die geen eigen HR afdeling heeft. De loonadministratie is een specialistisch onderwerp en onderhevig aan telkens veranderende wet- en regelgeving. En wat is het dan fijn om een partner te hebben waar u deze zorg aan kunt overlaten. Het enige dat u hoeft te doen is aan ons de personeelsmutaties door te geven via de portal en wij verzorgen voor u de rest: de loonstroken, jaaropgaven en de loonbelastingaangifte naar de Belastingdienst. Indien gewenst kunnen wij ook de pensioenadministratie voor u verzorgen. 

U krijgt van ons het salaris-betaalbestand terug, het bedrag dat u moet betalen aan de Belastingdienst en de gegevens die u nodig heeft voor de financiële administratie. De loonstroken krijgen de medewerkers automatisch via de portal. 

Geen investeringskosten in het aanschaffen en onderhouden van een salarissoftwaresysteem en het bespaart u tijd zodat u deze tijd (en energie) vrij heeft voor andere zaken. 

Onze ervaren consultants zijn NIRPA geregistreerd waardoor wij met continue scholing onze kennis kunnen waarborgen en experts blijven in het mooie salarisvak! 

Neem eens vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Gerelateerde klantverhalen