Ben jij ook fan van AFAS?

Ben je op zoek naar betrokken enthousiaste collega's, wil je jouw kennis delen bij een sociale inspirerende werkgever en starten op onze Academie om opgeleid te worden als expert van AFAS of business consultant?

Dan is AIMS Improve het bedrijf voor jou!!

Er werken bij ons veel medewerkers met een ruime ervaring in de vakgebieden HRM, Finance en Payroll.

Onze filosofie is dat het niet alleen gaat om de softwarekennis, maar ook dat je inzicht en kennis hebt van de processen die je daarmee automatiseert.


Wij leiden jou graag op!

AIMS IMPROVE is voortdurend op zoek naar:


• Senior Consultant AFAS, 32 tot 40 uur per week

• Consultant AFAS, 32 of 40 uur per week

• Applicatiebeheerder AFAS, 32 of 40 uur per week


Word jij onze collega?

Als jij graag onze opdrachtgevers wilt ondersteunen met het optimaliseren van AFAS dan ontvangen wij graag jouw CV via info@aimsimprove.nl of bel ons op 023 551 9310.Het verhaal van: Richard van Kints


Met enkele onderbrekingen is hij sinds 2002 werkzaam bij
AIMS Improve, vertelt over zijn ervaringen.


"Werken bij AIMS Improve is elke dag anders. Ik schuif aan bij verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierdoor zijn de onderwerpen waar je mee te maken krijgt heel divers en de werkzaamheden afwisselend.

Met mijn ervaring en mijn kennis van AFAS Profit kan ik klanten echt verder helpen bij het optimaliseren van HR processen".
Het verhaal van: Randy Gout


Randy werkt officieel pas sinds 2018 voor AIMS Improve maar de samenwerking met AIMS is al veel eerder ontstaan.

"Het werken bij AIMS Improve is inspirerend. Naast de leuke projecten is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. De samenwerking met de collega's levert daar een belangrijke bijdrage aan.


Door de ervaring uit de accountancy gaat mijn kennis verder dan de processen van ERP en kan ik klanten beter ondersteunen".