AFAS OPTIMALISATIE EN AFAS PROJECTMANAGEMENT

 

U heeft net AFAS geïmplementeerd en nu wilt u daar meer rendement uit halen. Of er zijn nieuwe functionaliteiten en best practices die niet beschikbaar zijn voor uw versie van AFAS. Veel van onze klanten komen met deze vragen bij ons. Wij laten graag zien hoe u AFAS software kunt optimaliseren voor uw bedrijf en uw werkwijze. 

AFAS OPTIMALISATIE EN AFAS PROJECTMANAGEMENT

AFAS laten werken voor u en uw gebruikers

Eerste stap in het optimalisatieproces is een kennismaking. We komen er graag achter met wie we samenwerken, wat uw sterke kanten zijn en waar u hulp bij kunt gebruiken. Daarna volgt een Quickscan. Wij onderzoeken hoe AFAS is ingericht en inventariseren zowel de wensen van de organisatie als die van de AFAS-gebruikers. Met deze informatie maken wij een projectplan en krijgt u de consultant die het best bij u past. Een ‘Oude Meester’ met expertise in uw vakgebied en ervaring met de uitdagingen waar u voor staat. In een relatief korte periode laten wij zien wat er wel (en niet!) mogelijk is met AFAS. 

ICT-kennis en expertise zijn absoluut belangrijk bij een optimalisatieproject in HR, Payroll of Finance. Maar echt succesvol wordt optimalisatie pas met ervaring vanuit het vakgebied. Gecombineerd met het inzetten van een ervaren projectmanager, een smalle schakeling met een breed netwerk en uiteindelijk de gunfactor van de gebruiker laat AIMS Improve optimalisatieprojecten slagen.

Sparringpartner

Wij treden graag op als sparringpartner. Onze AFAS-consultants hebben zelf in HRM, Payroll of Finance gewerkt, en hebben meerdere implementaties meegemaakt. Wij hebben waardevolle praktijkkennis opgedaan. Wij weten waar u mee te maken heeft en waar u tegenaan loopt, want wij hebben het zelf ook ervaren. Wij spreken uw taal. Dat helpt aanzienlijk bij het vertalen van uw wensen naar een praktische en werkbare inrichting van AFAS. 

CASE: EMESA

 

Emesa is internationaal actief in de vrijetijds-, retail- en reissector. Ze willen online shoppen leuker en spannender te maken. In 2019 besloten ze over te stappen naar AFAS. Met vijf ICT-leveranciers, een applicatiebeheerder van AFAS, de succesmanagers en Emesa zelf, was dit een complex project waar veel partijen bij betrokken waren. Het is ons gelukt in een zeer korte tijdspanne Emesa op AFAS over te krijgen. Dat kon alleen door alle partijen te doordringen van het belang van de klant. Op het resultaat zijn we erg trots.

Contact

AIMS IMPROVE
Tingietersweg 2
2031 ES Haarlem

E-mail
info@aimsimprove.nl

Telefoonnummer

+31 (0)23 5519310

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur.

Contact


AIMS IMPROVE

Tingietersweg 2

2031 ES Haarlem
 

Email

info@aimsimprove.nl
 

Telefoonnummer

+31 (0)23 5519310

 

Telefonische bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.

 

 

 Disclaimer | Privacy statement