HET VERHAAL VAN...


Richard van Kints: "Met mijn ervaring en mijn kennis van AFAS Profit kan ik klanten echt verder helpen bij het optimaliseren van HR processen."

RICHARD VAN KINTS

Richard van Kints, met enkele onderbrekingen is hij sinds 2002 werkzaam voor ons, vertelt over zijn ervaringen. 

"De consultants van AIMS Improve hebben elk een eigen expertise. Onze opdrachtgevers hebben één contactpersoon, maar kunnen rekenen op de kennis van de gehele organisatie. Richard is inmiddels een stabiele factor in onze organisatie. “Voordat ik mijn carrière bij AIMS begon, heb ik verschillende rollen binnen Finance en HR gehad. Ik ben begonnen als medewerker en doorgegroeid tot applicatiebeheerder bij een opleidingsinstituut. Die kennis zet ik nu dagelijks in bij onze klanten."

"Werken bij AIMS Improve is elke dag anders. Ik schuif aan bij verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierdoor zijn de onderwerpen waar je mee te maken krijgt heel divers en de werkzaamheden afwisselend. Met mijn ervaring en mijn kennis van AFAS Profit kan ik klanten echt verder helpen bij het optimaliseren van HR processen.

Waarom wilde je bij AIMS Improve werken?

“Het enthousiasme van Dino werkt aanstekelijk. Daarnaast heeft AIMS Improve een unieke visie om de software van AFAS voor je te laten werken. De keuze om ervaren medewerkers uit het vakgebied Finance en HRM die gek zijn van de software samen met AFAS op te leiden is uniek en biedt veel voordelen. Zo hebben wij een helder idee over hoe je het optimale uit AFAS Profit én Insite haalt. Dat spreekt me aan. Wat je vaak ziet in deze branche is dat gewerkt wordt volgens het principe van ‘uurtje-factuurtje’. Terwijl organisaties juist op zoek zijn naar een oplossing in de combinatie van structurele ondersteuning (functioneel applicatiebeheer) en projectmatige optimalisatie (consultancy). AIMS Improve zet met deze visie een uniek concept in de markt.”

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen AIMS Improve?

“Mijn toegevoegde waarde zit in mijn kennis van zowel Human Resources als Finance, zowel voor onze opdrachtgevers als voor mijn collega’s. Dan gaat het bijvoorbeeld over wetgeving: wat zijn de verschillen tussen de diverse soorten verlof, wat zijn de wettelijke regels omtrent ziekteverzuim, hoe werkt de ketenregeling en hoe richt je dit in binnen het systeem? Als professional met kennis van de software van AFAS ben ik een volwaardig gesprekspartner aan tafel van HR en IT." 

Wat heeft AIMS Improve jou te bieden?

“Ik zie mijn collega’s niet dagelijks en toch heb ik het gevoel dat ik in een hecht team ben terechtgekomen. We hebben veel contact. Als ik ergens tegen aanloop bij één van mijn klanten, kan ik altijd bij iemand terecht. En natuurlijk mogen mijn collega’s mij altijd bellen, appen, mailen of sms’en! Iedere twee weken organiseert AIMS een 'kennis-dag' waar we worden bijgespijkerd over de laatste ontwikkelingen in AFAS Profit en/of Insite en waar ook ruimte is voor gezelligheid.  We zijn een club enthousiastelingen. Gedreven mensen die samen – met elkaar - ervoor gaan!”

Benieuwd?

Wil jij net als Richard werken aan het succes van AIMS IMPROVE? Wij zijn opzoek naar nieuwe medewerkers. Join the club! Check onze vacatures en solliciteer!